A DINITROL.HU WEBLAP JOGI NYILATKOZATA

 

A Weboldal tulajdonosa:             Pyrmo Hungária Kft.

1181 Budapest, Üllői út 465.

Adószám: 10893609-2-43

Cégjegyzék szám: 01-09-268089

Telefon: +36 1 296 0096

Fax: +36 1 291 4482

E-mail: pyrmo@dinitrol.hu

A tartalomért felelős:                   Szemerédiné Mihálycsik Éva

 

A weboldal használatának megkezdésével valamennyi látogató ráutaló magatartással elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási és adatvédelmi feltételeket és szabályokat.

 

SZERZŐI JOG

A weboldal tartalmának szerzői joga a Pyrmo Hungária Kft-t illeti meg, kivéve azon eseteken, ahol a dokumentumban más forrás van feltűntetve.

Bármilyen formában történő másoláshoz, módosításhoz, terjesztéshez vagy hasznosításhoz írásbeli beleegyezés szükséges. A weboldal csak magán célra tölthető le és másolható, kereskedelmi célokra nem.

 

INFORMÁCIÓK

Weboldalunk tartalma a legnagyobb gondossággal készült, de nem garantáljuk, hogy az egész tartalom helyes, teljes, vagy naprakész.

A Pyrmo Hungária Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a weboldal tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

 

A WEBOLDAL HASZNÁLATA

A Pyrmo Hungária Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetleges károkért, amelyek a weboldal használatából, annak nem megfelelő működéséből, üzemzavarából keletkeznek. Nem tartozik továbbá felelősséggel az adatok illetéktelen által történő megváltoztatásából, számítógépes vírusból, rendszerhibából vagy más hasonló okból származó károkért.

 

FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

A Pyrmo Hungária Kft. adatvédelmi nyilatkozata nem vonatkozik harmadik fél olyan alkalmazásaira, termékeire, szolgáltatásaira, vagy közösségi média funkcióira, amelyek információs okokból honlapján keresztül érhetők el. Ha ezeket a linkeket használja a látogató, akkor elhagyja a Pyrmo Hungária Kft. honlapját, ez esetben fennáll a lehetősége annak, hogy harmadik fél információkat gyűjtsön vagy továbbítson a látogatóról. A Pyrmo Hungária Kft. semmilyen befolyást nem gyakorol harmadik fél weboldalaira, és nem ad ajánlásokat vagy biztosítékokat az ilyen honlapokra, vagy azok adatvédelmi gyakorlatára vonatkozóan. Ezért azt javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el és tanulmányozza át minden olyan honlap adatvédelmi irányelveit, amelyekkel kapcsolatba léphet, mielőtt engedélyezné számukra személyes adatainak rögzítését, kezelését és felhasználását.

A linkelt weboldalakat a hivatkozás létrehozásakor felülvizsgáltuk a lehetséges jogsértések szempontjából. Illegális tartalmat nem találtunk a link létrehozásakor. A jogsértés konkrét jelzése nélkül azonban nem ésszerű elvárni a linkelt oldalak tartalmának folyamatos ellenőrzését.

A Pyrmo Hungária Kft. felelőssége attól az időponttól alkalmazható, amikor a konkrét jogsértés ismertté válik. Az ilyen tartalmat haladéktalanul eltávolítjuk, amint tudomást szerzünk a jogsértésről.

SZEMÉLYES ADATOK

A weboldalunkon összegyűjtött személyes adatokat (például név, cím, telefonszám) önkéntes alapon adja meg a látogató. A személyes adatok megadása nélkül bizonyos szolgáltatásaink (például szaktanácsadás) nem elérhetőek. A Pyrmo Hungária Kft. a megadott személyes adatokat a lehető legnagyobb gondossággal, bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonsági, technikai, szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

A megadott személyes adatok harmadik félnek továbbítása kifejezetten tilos (például marketing és információs célokra), csak abban az esetben kerül továbbításra személyes adat harmadik fél részére, amennyiben a látogató kifejezett engedély ad rá.

 

JOGKÖVETKEZMÉNYEK

A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén a Pyrmo Hungária Kft. azonnal megteszi a szükséges jogi lépéseket.

 

A JOGI NYILATKOZAT MEGVÁLTOZTATÁSA

A Pyrmo Hungária Kft. fenntartja jelen Jogi nyilatkozat megváltoztatásának jogát, amelyről minden esetben a weboldal ezen részében értesíti látogatói.

Ha ezeket a linkeket használja, akkor Ön elhagyja a Pyrmo Hungária Kft. honlapját, úgy fennáll a lehetősége annak, hogy harmadik fél információkat gyűjtsön vagy továbbítson Önről.

A Pyrmo Hungária Kft. semmilyen befolyást nem gyakorol harmadik fél weboldalaira, és nem ad ajánlásokat vagy biztosítékokat az ilyen honlapokra, vagy azok adatvédelmi gyakorlatára vonatkozóan.

Ezért azt javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el és tanulmányozza át minden olyan honlap adatvédelmi irányelveit, amelyekkel kapcsolatba léphet, mielőtt engedélyezné számukra az Ön személyes adatainak rögzítését, kezelését és felhasználását.

A Pyrmo Hungária Kft. weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Ezek olyan fájlok, melyek információt tárolnak a látogató webes böngészőjében. Ehhez a látogató hozzájárulása szükséges.